top of page

VALMENNUS

Coaching

PERSONAL TRAINER PALVELUT

"Ihminen on kokonaisuus".

Ihminen on kokonaisuus, jonka hyvinvointiin vaikuttavat psyykkiset, fyysiset ja sosiaaliset tekijät. Olitpa kilpaurheilija, tavoitteellisesti treenaava, elämäntapamuutosta kaipaava tai vain omaksi ilokseen treenaava henkilö olet lämpimästi tervetullut valmennettavaksi. Valmentaessa pyrin yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jolla saavutetaan laadukkaat ja pitkäkestoiset tulokset. Tervetuloa treenaamaan kanssani myös ilman aiempaa kuntosalikokemusta.
Erityisosaamisalueeni ovat monipuoliset liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteet sekä käsilläseisonta ja akrobatia. 

Personal trainer palvelut saatavilla tällä hetkellä Elixia Hertsissä.

Työkieleni ovat suomi, ruotsi ja englanti. 

IN ENGLISH

Human is an entity whose well-being is affected by mental, physical and social factors. Whether you are a competitive athlete, a goal-oriented trainer, a person looking for a lifestyle change or just training for your own pleasure, you are warmly welcome to be coached.

In coaching, I strive for the holistic well-being of the individual, which achieves high-quality and long-lasting results.

My special areas of expertise are versatile mobility, flexibility and balance exercises, as well as handstanding and acrobatics.

Personal trainer services are currently available in Elixia Hertsi.

I speak Finnish, Swedish and English.

KÄSILLÄSEISONTA + AKROBATIA

Käsilläseisonnan kursseilla perehdymme käsilläseisonnan tekniikkaan joko alkeis- tai jatkotason mukaisesti.

Kursseilla lähdetään liikkeelle tutustumalla ensin omaan kehoon ja kehon painoon. Tämän jälkeen siirrytään erilaisiin käsilläseisontaa kehittäviin harjoituksiin, joita voidaan soveltaa jatkossa myöskin itsenäisessä kotiharjoittelussa. Kurssilla tullaan myöskin käymään läpi yksilöllisiä kehonliikkuvuutta, voimaa ja notkeutta edistäviä harjoitteita.


Akrobatia kursseilla tutustumme akrobatian maailmaan matalankynnyksen alkeistunneilla tai jatkotason tunneilla.


Akrobatian alkeet on matalankynnyksen kurssi, jossa sukelletaan turvallisesti akrobatian alkeisiin.

Opetuksen sisältönä ja kurssin tavoitteina ovat matalankynnyksen ympäristö harjoitella turvallisesti akrobatiaa. Aikaisempaa kokemusta akrobatiasta ei tarvitse olla. Akrobatialiikkeiden harjoittelu aloitetaan yksinkertaisilla kehoa uusiin asentoihin totuttavilla sekä kehon liikkuvuutta ja notkeutta kehittävillä harjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään akrobatian perusliikkeisiin kuperkeikkoihin, kärrynpyöriin, käsilläseisontaan ja sen variaatioihin. Kurssilla tullaan etenemään ryhmän oman taitotasonmukaisesti ja uusia liikkeitä harjoitellaan yksilön- sekä ryhmän kehitystä seuraten.

Akrobatian jatkotason kurssilla syvennytään akrobatian perusliikkeisiin sekä tutustutaan vaativampien akrobatialiikkeiden ja liikeratojen saloihin. Opetuksen sisältönä ja kurssin tavoitteina ovat matalankynnyksen ympäristö harjoitella turvallisesti akrobatiaa.
Akrobatialiikkeiden harjoittelu aloitetaan yksinkertaisilla kehoa uusiin asentoihin totuttavilla sekä kehon liikkuvuutta ja notkeutta kehittävillä harjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään akrobatian jatkotasonliikkeisiin muun muassa käsilläseisonta variaatioihin, arabialaisiin, puolivoltteihin, voltteihin ja flikkeihin.

Kurssilla tullaan etenemään ryhmän oman taitotasonmukaisesti ja uusia liikkeitä harjoitellaan yksilön- sekä ryhmän kehitystä seuraten.

IN ENGLISH

In the handstand courses, we learn the handstand technique either at the beginner or advanced level.

In acrobatics courses, we get to know the acrobatics technique in beginner lessons or advanced level lessons.


The basics of acrobatics is a course where you safely dive into the basics of acrobatics.


In the advanced acrobatics course, you will get a deeper acknowledge of the basic movements of acrobatics and get to know the secrets of more advanced level acrobatic movements.

ESIINTYMISTAITO + KOREOGRAFIA

Oletko kiinnostunut kehittämään esiintymistaitojasi tai luomaan itsellesi uutta koreografiaa, mutta tarvitset henkilökohtaista tukea prosessissa. Esiintymistaito + koreografia palvelut tarjoavat yksilöllisesti räätälöidyn valmennuspaketin, jossa yhdessä asetettujen tavoitteiden avulla tähdätään tavoitteeseesi. Oli kyseessä esimerkiksi kisakoreografia vapaaohjelma fitnekseen, tanssikilpailuihin tai tarvitset apua esiintymisjännityksen hallintaan, kaikkiin näihin ja moneen muuhun tilanteisiin pyrimme löytämään ratkaisun.

​Yksilövalmennukset ovat nyt myös saatavilla online valmennuksena.

​​

IN ENGLISH

Are you interested in developing your performance skills or creating new choreography for yourself, but would need personal support in the process? Performance skills and choreography services provide an individually tailored coaching package. Whether it was a competition choreography for fitness or dance competitions or the development of performance skills for excitement, we try to find a solution to all these and many other situations.

Individual coaching is now also available for online coaching.​

RYHMILLE RÄÄTÄLÖIDYT KURSSIT

Ryhmille räätälöidyillä kursseilla keskitytään osallistujien toiveiden mukaiseen aihealueeseen. Kurssit sopivat erinomaisesti esimerkiksi työpaikan virkistyspäivään, polttareihin tai pitkäkestoisempaan tavoitteelliseen harjoitteluun.

Kerro rohkeasti lisää ryhmäsi toiveista ja tavoitteista, joiden pohjalta suunnittelemme antoisan kurssielämyksen!

Kurssit nyt myös saatavilla online valmennuksena.​

IN ENGLISH

Courses tailored for groups have a focus on the group´s own set goals. For example, the course is ideal for a workplace recreation day, a bachelorette party, or longer-term goal-oriented training.

Feel free to tell us more about your group's wishes and goals. 

Courses are now also available for online coaching.​

Hei Noora. Olen käynyt treenaamassa kanssasi yli vuoden. Joka kerta tulen kotiin virkistyneenä ja voimaantuneena! Olet ollut minulle tärkeä elämäni vaikeimpien aikojen tukena.
Onneksi yhteinen matkamme jatkuu!
-Pirkko

Noora on tosi asiantunteva ja hänen kanssaan on super mukava treenata! Kehossani on välillä liikerajoitteita, ja Noora on silloin löytänyt uusia liikkeitä joita pystyn tekemään ja joilla voin vahvistaa juuri niitä ongelmallisimpia lihasryhmiä.
-Essi

Lähtötasoni oli rapakunto ja toinen käsi leikattuna & levytettynä kipsissä. Kipsin poiston jälkeen käden kuntoutus oli ykköstavoitteena: Ranne oli varsin jäykkä eli kuin rautakanki. Vaikka toipuva käsi laittoi rajoituksia treenaamiselle, Nooran avulla olen saanut vahvistettua sekä kättä, että muuta kroppaa. 
Kiitos, Noora! Ilman PT -valmennusta en olisi vielä lähelläkään tätä pistettä!
-Kati

Pidin varsinkin kahvakuulien kanssa treenaamisesta, sai hyvin vinkkejä ja ohjeita tehokkaaseen harjoitteluun
ja näin myös apuja omatoimiseen tekemiseen myöhemmäksi.
Myös erilaiset liikkuvuusharjoitteet ovat olleet tosi hyviä!
-Sami

Palaute on positiivista sillä osasit huomioida erittäin hyvin tasoni kuntoilussa, josta kuntoa on lähdetty nostamaan. Turhaan ei tyttäreni sinua suositellut minulle PT:ksi. Ja kun treenin jälkeen koko kropassa tunnen tehdyn treenin niin tiedän. että olen osannut ainakin jotain tehdä oikein. Kiitos!
-Ritva 

Aiemmin kuvittelin, että jos voitan lotossa, niin haluan sijoittaa osan lottovoitostani Personal Traineriin. Sitten tulin ajatelleeksi, että on turha jäädä odottelemaan niin epätodennäköistä, kuin lottovoitto, ja päätin sijoittaa itseeni. Nooran kanssa se on tuntunut tosi viisaalta ratkaisulta.
-Liisa
 

bottom of page