top of page

TANSSI + AKROBATIA

Dance + acrobatics portfolio

Performer: Portfolio
Performer: Video Player

MALLI PORTFOLIO

Model portfolio

Performer: Portfolio
Performer: Portfolio

JUONTAMINEN

Host + speaker

Performer: Portfolio

Juontajana Noora on tullut tutuksi Nelosella esitettävästä Onnenarpa-hyväntekeväisyysarpajaisista vuosilta 2019 ja 2021. Suorissa televisiolähetyksissä (1-1,5h) testataan erinomaisesti puheentuottamisen taitoja, improvisaatio- ja heittäytymiskykyä. Nämä ovatkin Nooran vahvuudet juontajana. Suorien televisiolähetyksien juontamisen myötä myöskin yksin puhuminen näkymättömälle yleisölle ei ole ongelma.

Nooran sanotaan olevan aurinkoinen ja säteilevä persoona, joka tilaan astuessaan huokuu positiivista energiaa ympärillään oleviin ihmisiin. Tämän lisäksi hän saa rauhallisella puheellaan yleisön tuntemaan olonsa kotoisaksi. Noora on ammattitaitoinen ja sanavalmis juontaja, jolta ei myöskään huumoria puutu. Noora kykenee ottamaan haltuun eri kokoiset ja eri-ikäisille suunnatut tapahtumat lastentapahtumista aikuisten yritystilaisuuksiin.

Juonnan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

IN ENGLISH

Host for events


Need a sunny and radiant host for your event? Noora Kaijanen is a long-standing performer who has become known as the tv-host of the Onnenarpa charity lottery presented at Nelonen. Noora has experience in hosting numerous live TV broadcasts and has excellent pressure resistance.

I speak Finnish, Swedish and English.

Performer: Projects
Performer: Video
bottom of page